U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
 
 
 

Openingstijden

24/7 open voor spoed

Praktijk Duiven

Maandag t/m vrijdag 9:00 - 19:00
Zaterdag 10:00-11:00

Spreekuren
* maandag t/m vrijdag 13.30-14.00 uur
(niet op donderdag)
en 18.30-19.00 uur
* Zaterdag 10.00-11.00

Rijksweg 22 
6921 AG Duiven
Tel.: 0316-285217

Praktijk Arnhem

Spreekuren
maandag t/m vrijdag 19.45-20.15 uur

Johan de Wittlaan 246
6828 WS Arnhem
Tel.: 026-3513450

 

Laatste nieuws

Volg het laatste nieuws op Facebook!

 
 
 
 

Tarieven

 

Wij hanteren reguliere tarieven. U kunt altijd bellen voor het tarief voor een enting of een behandeling.
Bij een operatie betaalt u een all-in prijs, dus dit is inclusief de nazorg.

 

Jaarlijkse gezondheidscontrole

Sommige aandoeningen ontstaan geleidelijk, met de kans dat de baas veranderingen niet of nauwelijks opmerkt omdat hij het huisdier de hele dag ziet. Bij het jaarlijkse onderzoek wordt gekeken naar de algehele conditie van het dier, de huid, hart, longen, buikorganen, gebit, ogen, oren en het bewegingsapparaat. Deze gezondheidscheck is zeker voor het wat oudere dier een noodzaak. De jaarlijkse gezondheidscontrole is standaard onderdeel van de jaarlijkse entingen.

 

Zorgplan / Zorgabonnement

Het Huisdieren Zorgplan is een gezondheidsprogramma dat het mogelijk maakt de kosten van preventieve zorg voor uw huisdier over een heel jaar te spreiden. U betaalt maandelijks een vast bedrag via een automatische incasso. Daarvoor ontvangt uw huisdier onder andere vaccinaties, anti-parasitaire middelen, gezondheidschecks en deskundig advies.

 

Preconsult

De aanschaf van een dier, doorgaans een behoorlijk bedrag, vergt toch aandacht. Care4Animals biedt u de mogelijkheid om voordat u het dier dat gaat worden aangeschaft, met de dierenarts te praten over eventuele erfelijke aandoeningen die veel voorkomen bij het huisdier van uw keus. De huisvesting en verzorging. Of het huisdier inderdaad past in de thuissituatie. Wat zijn de gemiddelde verzorgingskosten en kosten voor het onderbrengen tijdens vakantie. Een moment van bezinning en inwinnen van informatie.

 

Gratis Puppy- / Kittenplan

Wanneer u voor het eerst bij de dierenarts komt met uw puppy of kitten, ontvangt u een leuk pakket. Hierin vindt u een proefzak voer, een speeltje, veel handige informatiefolders en praktische informatie over Care4Animals zoals openingstijden en telefoonnummers.